DenBolle's hok

Semi Realtime

Motorrijden mogelijk dankzij:

scheidslijnBoshuizen motorservice raaltescheidslijn MAG - Motorrijders Actie Groepscheidslijn

ContourCams Via:

scheidslijn GPS scheidslijn Garmin scheidslijn

Bijna raak / bijna mis

EÊn februari 2011, mijn dag. Na een afspraak voor Daphne voor haar 100K te hebben gemaakt wat later dan normaal richting de zaak, en bijna in het zicht van de haven gestrand.

En ’s avonds terug?  Gestrand in het zicht van de haven…

Click op de logo’s voor video.

Bijna raak

*Video:bijna raak

Bijna Mis

*Video:bijna mis

8 commentaren op: Bijna raak / bijna mis

 • Fillempie 1, die VulVo komt toch gewoon van rechts of niet?

  • Eh nee.. das een tricky one.. Links en rechts is het bedrijfsterrein waarop een grote verzekeraar z’n gebouwen heeft staan. De weg ertussen (waar ik op rij) is gewoon de openbare weg, die Vulvo komt uit een uitrit. Door iedereen die wat op dat terrein van die verzekeraar komt doen wordt aangenomen dat waar ik rij ook bedrijfsterrein is, en dan dus van rechts komend er voorrang genomen kan worden.

 • eindelijk filmpje twee gekeken, grotver, das ook ozmaar gebeurd he?

 • Jeroen

  Auw… hoe is het nu met je?

  Beeld is niet heel duidelijk, wat gebeurde er nu, schuivertje?

  Geluid wel aardig goed:
  Een hele relevante eerste vraag van de beste man die je komt helpen: “Hallo, oh, kom je aanrijden of reed je bij de pomp weg….”
  Overigens wel goed dat hij vraagt of je “in de benen wilt” of wilt blijven liggen.

  Succes met de spierpijn 😉

  • Linkerkant is stijf en heup, kont en dij kennen alle tinten tussen zacht roze en gitzwart inmiddels. Deuk in ego is groter 😉 Daphne’s schade is beperkt, wat krassen, een lampje wat loshing en een koffer die aan gort is. Had erger kunnen zijn.
   Na de rit naar huis (ca. 100 km in wat vochtig weer maar geen enkele indicatie dat er gladheid was) was ik niet bedacht op ijzel die op de linkerkant op een rijtje klinkertjes lag en uitrijdend naar de pomp (dus iets scheefhangend) zakte de brommert onder me weg. En net wat McVries schrijft : het gebeurd inderdaad zo maar.

   Die vraag van die vent komt trouwens omdat nadat ik van de motor losraakte zij een 180-graden draai maakte. En het geluid (en dat de cam het overleefd heeft) valt inderdaad erg mee. Ik heb een bivak muts op waar ik doorheen praat, dat verklaart het gedempte geluid van mij.

 • Liisa

  Ziet er toch niet prettig uit die laatste ook al is er niets echt te zien. Als je stil ligt is er een grijs vlak te zien. Lig je ergens onder of tegen aan?

 • Debby

  Jeetje man!

  Ik denk toch dat een rollator voor jou een goede oplossing is, als vervangend vervoersmiddel!

Commenteer