DenBolle's hok

Semi Realtime

Motorrijden mogelijk dankzij:

scheidslijnBoshuizen motorservice raaltescheidslijn MAG - Motorrijders Actie Groepscheidslijn

ContourCams Via:

scheidslijn GPS scheidslijn Garmin scheidslijn

Zonder transport..

Je hebt zo van die groepen die zich met een belangenbehartigingsgroepje een beter imago proberen aan te meten. Zo is er dat pluimvee clubje met de daverende slogan “Kip het meest veelzijdige stukje vlees”, die overigens schitterend geparodieerd is door een ringtoon boer , of zo’n groepje makelaars die ineens een keurmerk op de mark drukken. Uit angst voor een echt keurmerk waarschijnlijk waarvoor wel serieuze prestaties moeten worden neergezet.

Zo is er ook een site/pluggroepjeΒ  “Zonder transport staat alles stil” waarbij ze begrip proberen te kweken voor die stoere jongens die met hun 30,40,50+ tonners over ’s lands heren wegen rijden om iedereen van de juiste spullen te voorzien. Op zich niets mis mee, ware het niet dat de eigenaren van die bedrijven als de bliksem toen ze de kans kregen de eigenrijders er uit flikkerden en de polen en andere witte kentekenplaten rijders voor een habbekrats op de auto gooiden.

En dan maken die nederlandse chauffeurs zich ineens druk “die jongens rijden niet veilig” of “Ze zijn dronken tijdens het rijden” of deze “Ze kennen de verkeersregels niet goed.
Die valt af, die kennen ze zelf ook niet…

Dit bord op de A1 zo rond 1845hrs :

Vette paal met simpel tekentje

betekend toch dat je dit helemaal niet mag doen:

 

Dus voor we naar de polen en motorrijders wijzen, tijd voor een nieuwe belangengroep :Β  Dankzijtransportstaatallesstil.nl, die is nog vrij zag ik net πŸ˜‰

EΓ©n commentaar op: Zonder transport..

  • FF

    Spitsstroken zijn en blijven klote dingen.
    De strepen zijn doorgetrokken en veel mensen hebben toch niet door dat ze er mogen rijden.
    In Denemarken zijn de strepen enigszins onderbroken waardoor je er sneller overheen gaat.

    Ik haal zelf trouwens ook rechts in op de spitsstroken als mensen in het midden blijven rijden.

Commenteer