DenBolle's hok

Semi Realtime

Motorrijden mogelijk dankzij:

scheidslijnBoshuizen motorservice raaltescheidslijn MAG - Motorrijders Actie Groepscheidslijn

ContourCams Via:

scheidslijn GPS scheidslijn Garmin scheidslijn

Open vizier.

Da’s dan niet het doorzichtige schermpje die vrolijk een grapje met vliegen maakt (Wat is het laatste wat een vlieg door de kop schiet als ie een motor tegen komt? Z’n kont! –  Ok, een flauw grapje, haal maar zout om ‘m weg te krijgen),   maar het credo waarmee Koos $p€€ z’n struikrover brigade verdedigd.

Voor ik het vergeet: tegenwoordig zijn de plaatjes klikbaar en worden dan vergroot. U roept en ik doe, zeg maar. Extragratis service van denbolle.nl.

(verborgen)Lid van $p€€'s brigade

Zo ook vanochtend. Lager dan de snelweg in de struiken stond een struikrover. Mooi niet in het zicht en de ANWB praatpaal als schutting voor de camera gebruikend.
Ik had al eens voorspeld dat Rutte zijn “onnodig flitsen wordt afgeschaft” zou terug draaien. Hij zit met wammes witkop te steggelen over bezuinigingen en dan kan ie de 600.000.000 flitseypo die jaarlijks in de begroting staat goed gebruiken om het budget een beetje te redden.

Met die camera’s is het makkelijk scoren, even neerzetten, boa doet tukje en klaar is de serie foto’s die via het CJIB worden afgerekend. Een menneke kan slapend een bedrag voor de baas verdienen.

Als je echt werk van de veiligheid op de snelweg zou maken (dat wil zeggen: twee dienders die wel snappen hoe het allemaal werkt en die wel wat doen voor de centen) zou je dit soort opnames minder kunnen maken…

Bellen.. ‘Veilig’ achter een vrachtwagen hangend bellen, geen idee hebbend wat er zich om je heen afspeelt:

Of niet bellen.. mag niet he.. dan maar sms’en…. En je staat er verbaasd van hoelang ze met zo’n ding bezig zijn:

Of in het kader van ‘He, toch niet‘ aan je stuur rukken en geen richting aangeven:

En rechts inhalen. ‘Verbietenundverboten‘ zoals faalhaasje Ernst altijd verordonneerde. Maar toch mooi dat je dan wel op je gemak kan doorrijden. Wie is er fouter, de sukkels die als schapen links rijden of de ene motorrijder die “U bent verplicht zo veel mogelijk rechts te houden op de rijbaan.” volgt?

 

Babyschudder : 16-HSF-6

En natuurlijk de topper. Een zijwielbehoeftige in een verplichte kinderwagen.

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Hij heeft zich ooit verneukt “Geeft niet schat, ik wilde ook kinderen”
  •  hij komt uit een regio waar sex voor het huwelijk niet mocht en dus maar getrouwd om aan sex te kunnen doen en prompt met een kind opgescheept.

Want laten we wel wezen, of je’m nu least of van de bank leent, deze auto heb je alleen omdat je kinderen hebt. En niet omdat je nou zo’n spannend leven lijd.

Goed, voeg daarbij een zeer bekrompen geest die anderen niets gunt (wat dan een beetje richting het verneuken scenario gaat) en je krijgt dit soort acties:

Tja.. Sneu als je middelvinger het langste is wat je kan inzetten..

Uiteraard live footage van onze middelvingerridder :

Is het dan alleen maar ellende op weg?
Nee, er zijn ook nog galante mensen op de weg:

Of had ik hier zelf meer belang bij? 😉

Commenteer