DenBolle's hok

Semi Realtime

Motorrijden mogelijk dankzij:

scheidslijnBoshuizen motorservice raaltescheidslijn MAG - Motorrijders Actie Groepscheidslijn

ContourCams Via:

scheidslijn GPS scheidslijn Garmin scheidslijn

Een weekje cammen...

De afgelopen week toch al wat opnames gemaakt die eigenlijk wel hier kunnen staan. In navolging:

De Schrikker
Behoudens wat ongelovige thomassen, She’s en McVriezen is die file toch echt minder door het kastje, alleen helpt dat niet tegen raar gedoe op de weg waarbij alsnog een file ontstaat.
Rijdend op de A1 ineens toch een file. Fuck, kastje defect?
Doorkruipend naar het samenvoegen is de oorzaak duidelijk. Ineens is mijn oude jas wel erg dun en hoop ik dat mijn eigen motorjas weer snel terug is.  De rijd(st)er in kwestie was al afgevoerd, maar de schraapsporen waren toch wel confronterend:

*Video:repsect

 

Een zekering-vervangen
Dat klote anti file kastje (;-) )  De motor heeft nog wat oude zekeringen en die trekken het niet helemaal lijkt het. Bij het verlaten van kantoor groet ik de beveiliging, en schakel per abuis de antifileflits in, remmend overbelast ik het een en ander en dus KZZZT.. zekering weg. Dus ook remlicht. Dat realiserend schiet ik de snelweg weer af en wissel even de zekering..
Nou is dat een rottig ietsje op de st1100.. een lokkertje.. Achter een gat zit een zekeringen kastje, waar je makkelijk een moderne zekering in kan verwisselen.. Om den zekering te verwisselen neme men:

 • Verwijder het zadel (zie pag. X hoe te verwijderen)
 • Verwijder de linker zadeltas (Zie pagina Y, WTF, ik heb geen zadeltas. Doorlezend in ‘slopen ST110 langs de snelweg’blijkt dat de koffer te zijn .. grmbl)
 • Verwijder het linker binnen windgeleide scherm (Zie pagina Z )

Affijn: zadel, spatscherm en koffer weg :  en dan testen: Hij doet het weer!

*Video:fietsje slopen

Ah.. verluld, Prio’s Den!
Nou had ik die zekering dus vervangen maar ja.. die kan weer doorslaan dus toch even een reserve halen bij een tankstation. Meteen ook even lampjes etc in zo’n set halen.  Zo gezegd zo gedaan, en dan ineens een blikvanger, te laat realiseer ik me dat die cam meekijkt.

*Video:i love that ass

De weginkleuren.

Ooit wel eens afgevraagd hoe ze toch die wegen zo mooi zwart krijgen ? Met vrachtauto’s en een beetje geluk. Een poolse chauffeur constateert een te bleek plekje..

*Video:weg zwarten

– Opels, some things never change

In een grijs verleden had ik eens een stagiair in de surveillance wagen. “Opletten knul, ik heb twee dingen: ik rij te hard, en heb de pest aan Opels. Altijd op de verkeerde weg, spiegelen niet, geen richting aangeven.. niets van dat. “ Een dikke vier uur later was de stagiair het helemaal met me eens. Inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder en is er nog niets veranderd, ik heb nog steeds een hekel aan Opels, en zij rotzooien nog steeds maar aan.

*Video:opel - zucht

3 commentaren op: Een weekje cammen…

 • FF

  Ze ging gewoon voor je staan man, had der dan ook aangesproken over der leuke hondje en gevraagd of ze ook een poesje had.

  BTW. zet die loop ff uit bij je filmpjes. Erg lastig als je de volgende wilt bekijken 😀

 • An

  Hmmm, en van deze opel heb je de spiegels laten zitten????
  Niets voor jou….

 • Liisa

  Nog een idee waarom die truck die remsporen trok? Ik kon niet zien wat er nou precies gebeurde.

  Enneh prio’s? Neeeeeehh….. Ik vermoed dat je maar een heeeeel klein deel van de bibsjes hier laat zien 😉

Commenteer