DenBolle's hok

Semi Realtime

Motorrijden mogelijk dankzij:

scheidslijnBoshuizen motorservice raaltescheidslijn MAG - Motorrijders Actie Groepscheidslijn

ContourCams Via:

scheidslijn GPS scheidslijn Garmin scheidslijn

Reflexen

Mensen vragen mij wel eens “Den, jij als motorrijder, heb je nog tips voor ons?

Nou die heb ik natuurlijk.

Een van de tips deze keer is ‘Reflexen’. Hoe raar het ook klinkt, soms moet je als motorrijder andere reflexen hebben of ontwikkelen dan de zijwielbehoeftigen. Waar je als automobilist enthousiast de rem gebruikt moet je als motorrijder vaak gas geven. Een ander reflex heeft met de helm te maken, en als je rijd zoals ik met een bivakje onder je helm geldt deze zeker. Onderdruk je nies-prikkel. Dat scheelt een stuk, of stukjes.

Tenzij je na twee dagen beulen in een hotel waar je je helemaal een slag in de rondte gediscussieerd hebt, lange dagen hebt gemaakt en nog een tikje rood stond op de slaapbank je al je reflexen niet meer zo scherp hebt..

*Video:reflexen voor gevorderden

4 commentaren op: Reflexen

Commenteer